KAIKKI REMONTIT

Toteutamme asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti kaikki remontit asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Toimimme luotettavasti ja joustavasti myös viikonloppuisin ja iltaisin. Olemme luotteva kumppani ja meillä on VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti. 

 

SOITA 0600 30023

Päivystämme 24/7 numerossa 0600 30023 vahinkotapauksissa.

(0,50€ / puhelu + 0,96€ / min + pvm)

VESI- JA PALOVAHINKOJEN KORJAUKSET

Olemme erikoistuneet vesi- ja/tai palovahinkojen korjauksiin. Teemmekin yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden sekä alueen kosteuskartoittajien ja kuivausliikkeiden kanssa. Toimimme ympäristöystävällisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Vuonna 2018 teimme Lahden talousalueella vesi- ja/tai palovahinkokorjauksia noin sataan (100) kohteeseen.

Levi-Saneeraus Oy


Perheyrityksemme kotipaikka on Hollola ja yritys on perustettu vuonna 1992.

Hollolassa sijaitsee yrityksemme toimisto sekä varastotilat osoitteessa Vesimäentie 5, 15860 Hollola. Yrityksemme on toiminut Lahden talousalueella sekä Kittilässä yli 25-vuoden ajan tarjoten asiakkaillemme laadukasta ja joustavaa rakennus- ja saneerauspalvelua.

Ota yhteyttä


Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Yhteystiedon ja yhteydenottolomakkeen löydät Yhteystiedot-sivulta.

TARVITSETKO

AMMATTITAITOISTA

REMONTTIAPUA?